KIDS DISCO!!!!

Een leuke interactieve kinderdisco met DJ JOERI voor elke doelgroep op locatie door heel Nederland!

 

Een leuke interactieve kinderdisco met DJ JOERI voor elke doelgroep op locatie door heel Nederland!

Een Kidsdisco op de camping of vakantiepark, bij een festival, tijdens de Sinterklaas intocht, een feest voor de hele school of per bouw, het afscheidsfeest van groep 8, een dorpsfeest, kermis of verenigings-/clubfeest. Voorzien van geluidsapparatuur en disco lampen.

Overal is het een feest met DJ JOERI.

Joeri presenteert het gewenste feest en draait de leukste muziek voor de gekozen doelgroep.
Reken maar dat er gedanst wordt. Hij laat de kinderen luid meezingen en iedereen vol energie springen op de lekkerste beats.
Voor elke leeftijdscategorie is er een tof repertoire.

Joeri past zijn presentatie en muziekkeuze aan de leeftijd van de kinderen aan.
Van de minidisco hits en Kinderen voor Kinderen tot aan de top40 hits, van Snelle en Flemming tot de leukste feestmuziek, van links naar rechts.

Hij weet wat er “hot” is en “not” en schakelt feilloos. Uiteraard houdt hij rekening met het filteren van bijzondere woorden.

Mocht je als opdrachtgever leuke goodies of “give aways” willen uitdelen dan kan Joeri dit doen dmv een dance battle of tijdens de spelmomenten die hij creëert. Zelf kan hij ook leuke prijsjes of “give aways” verzorgen die de kinderen kunnen winnen.

Extra info zoals een aanwezige jarige of andere belangrijke informatie is leuk om te weten.
DJ JOERI zet de jarige in de belangstelling.
Feesthoed op en zingen maar!

EVENEMENTEN

Organiseer je een evenement, een festival, stads of dorpsfeest en ben je op zoek naar een Kinderdisco? DJ JOERI zorgt ervoor dat alle kinderen het mega naar hun zin hebben. Uiteraard kan hij zijn Pioneer DJ set inpluggen bij de geluidstechnicus van jouw event.

 

SCHOLEN

Aansluitend bij een van de vele feestelijkheden in het jaar zoals: start schooljaar, Kinderboekenweek, Halloween, Sint, Kerst, Carnaval, Pasen, Lentefeest, eindejaarsfeest, zomerfeest, afscheid groep 8, afscheid directeur/leerkracht, jubilaris, opening van nieuwbouw school, of het schoolplein etc. Hoe tof is een klassenfeest?CAMPINGS/VERENIGINGEN

Het is FEEST op de camping voor alle kinderen. Starten met een minidisco voor de jongste kinderen en dan opbouwen voor de oudste aanwezige kinderen, alles is mogelijk. Een dance battle om iedereen je skills te laten zien en te dollen met je maatjes. Ouders worden ook uitgenodigd om samen met hun kids te stralen op de dansvloer. DJ JOERI neemt met zijn enthousiasme iedereen mee in een positieve vibe.