Bedrijven

Teambuilding-vitaliteit-personeelsfeest

TOFEVENTS voor bedrijven: Plezier, inspiratie en productiviteit!

Even wat anders samen met je collega’s? Dan is ons aanbod voor bedrijven iets voor jou!

Plezier op het werk is belangrijk voor zowel de werknemers als de werkgever. Werknemers die plezier hebben in hun werk zijn over het algemeen productiever, creatiever en minder snel ziek. Onze workshops kunnen een belangrijke bijdrage leveren hierbij! Onze workshops zorgen voor gigantisch veel plezier op de werkvloer. Workshops zijn namelijk een leuke en leerzame manier om werknemers nieuwe vaardigheden te leren, kennis te delen of gewoonweg te ontspannen.

Onze workshops zijn creatief, swingend, muzikaal en sportief. Zo zijn er workshops in graffiti, bucketdrum, cartoon tekenen, bootcamp workouts en zelfs een georganiseerde sport dag!

Wil je een workshop tussendoor, een dag vol activiteiten of juist een serie aan workshops? Het kan allemaal!
Ons aanbod is op maat te maken zodat het past bij jou behoeften. De workshops kunnen bijvoorbeeld ingezet worden als teambuildingsactiviteit, als inspiratiebron voor nieuwe ideeën of als manier om werknemers te laten ontspannen.

Al onze workshops worden gegeven door ervaren professionals die je helpen om je creativiteit te ontwikkelen. Je krijgt alle ruimte om je eigen ideeën te laten zien en je vooral erg te vermaken samen met je collega’s.

Voordelen van toffe workshops op jou bedrijf:

  • Door het volgen van workshops kunnen werknemers nieuwe vaardigheden leren.
    Dit kan leiden tot een gevoel van voldoening en trots!
  • In onze workshops zit altijd een samenwerkingselement. Zo leer je elkaar beter kennen
  • Workshops zorgen voor ontspanning en zijn stress verlagend
  • Workshops zijn een leuke en ontspannende manier om de leren
  • Het aanbod is op maat te maken

Het aanbod is divers, voor ieder wat wils!  

Wij helpen je om plezier op het werk te creëren.
Onze workshops zijn leuk, leerzaam en inspirerend.
Het is de perfecte manier om je werknemers te laten ontspannen, elkaar beter te leren kennen en meer inspiratie te krijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag mee voor een geslaagde teamdag, bedrijfsfeest, vitaliteitsprogramma of compleet verzorgde teambuildinsdag. Stuur een mail of vul ons aanvraagformulier in en wij nemen binnen 48 uur telefonisch contact met u op.