DANCE AT WORK

Gezellig samen zijn en enthousiast bewegen op de werkvloer. Samen even helemaal uit de dagelijkse sleur op een laagdrempelige wijze.
Doelgroep is dan ook de zakelijke markt.

Dance entertainment

Een kick-off spetterend aftrappen of een intensieve vergaderdag swingend afsluiten? Samen helemaal los gaan tijdens de lunch of de jaarlijkse kerst- of nieuwjaarsborrel? Geen probleem voor Dance at Work.
Binnen no-time staat iedereen op de dansvloer.

“Wat een supersfeer werd er neergezet!”
Maison van den Boer, Veghel.

Vitaliteit

De dag goed beginnen met een workout voor alle medewerkers? Dat kan! Door makkelijk te volgen bewegingen en fitness gerelateerde oefeningen heeft iedereen daarna weer energie genoeg om aan de slag te gaan. En de aangeleerde rek- en strekoefeningen zijn ook gewoon op de werkplek toe te passen. Dus goed voor de gezondheid maar ook voor de sfeer en de productiviteit. DANCE AT WORK zet met gemak het hele bedrijf in beweging!

“Wat een energie!”
Gemeente Brummen.

Teambuilding

Iedere manager en leidinggevende weet het: met een ontspannen en vitaal team presteer je beter. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Dance at Work heeft de oplossing!

Met een laagdrempelige, actieve dansworkshop wordt vanzelf de vitaliteit bevorderd én verbind je teams en afdelingen. Samen bewegen, en dans in het bijzonder, draagt op positieve manier bij aan het saamhorigheidsgevoel binnen een bedrijf. En iedereen kan dansen!

Door zijn aanstekelijke enthousiasme krijgt Joeri het hele bedrijf aan het bewegen. Zijn kracht ligt in het anticiperen op de groep. Of dit nu 50 of 500 personen zijn, door goed aan te voelen hoe hij mensen kan motiveren krijgt hij ze in korte tijd allemaal aan het dansen. Zelfs het meest verlegen teamlid en de directie!

“Joeri creërt een prettige, losse sfeer door zijn aanstekelijk enthousiasme, waarbij iedereen betrokken wordt en stilzitten wel heel lastig wordt.” Ministerie van VWS, Den Haag.

Teamtraining

Meer uit je dansworkshop halen? Dat kan! Door tijdens een dansworkshop het individuele gedrag in het team te analyseren kom je nog veel meer te weten. Wie is een leider of een volger? Hoe wordt het team aangestuurd, welke collega’s nemen welke verantwoordelijkheden en hoe reageert de groep hier op?

Tijdens de teamtraining maken verschillende dansoefeningen duidelijk hoe iemands rol is als leider, volger, assistent of verbinder en kom je er op een actieve manier achter waar de individuele krachten van je team precies liggen!

Sportdag

Een hele dag sporten beginnen met een aanstekelijke warming-up? Dance at Work heeft iedereen binnen no-time aan het bewegen. Met easy to follow oefeningen op opzwepende muziek staat het hele bedrijf samen warm te draaien op een leuke manier en beginnen de medewerkers gemotiveerd aan de sportdag.

Deze bedrijven gingen u voor: