TEAMBUILDINGSDAG

Ben je op zoek naar een teambuildingsdag vol gezelligheid en plezier?

Wij zorgen ervoor dat jij en je team een onvergetelijke dag hebben!

Wij verzorgen teambuildingsdagen waar veel gezelligheid is, activiteiten voor iedereen en met een te gekke feestelijke afsluiter. Met ons ruim aanbod aan workshops is er altijd wat te vinden voor iedereen. Sport activiteiten, creatieve activiteiten, muzikale activiteiten en dans activiteiten. De activiteiten worden begeleid door ervaren mensen, die de gezelligheid en passie met zich mee brengen.

Ons ruime aanbod aan activiteiten biedt voor ieder wat wils.

Bij ons kan je de perfecte teambuildingsdag(en) zelf samenstellen met activiteiten uit meerdere categorieën zoals:

  • Sportactiviteiten: Bootcamp workout, yoga, sportdagen
  • Creatieve activiteiten: Cartoon, graffiti, mozaïek, blijvende herinnering, creatieve brainstorm
  • Muziek activiteiten: Bucketdrum, singer-songwriter, rap, DJ, zingen
  • Dans activiteiten: Dance at work, diverse dansstijlen, kidsdance

Blijvende herinnering

Samen met je collega’s aan de slag met iets blijvends? Wie bieden de activiteit waar je een blijvende herinnering creëert. Een blijvende herinnering maken met je collega’s is een leuke en unieke activiteit. Het is een kans om samen te werken, creativiteit te tonen en iets moois te creëren. Het is ook een geweldige manier om teambuilding te bevorderen en de band met je collega’s te versterken.

Een blijvende herinnering kan bijvoorbeeld een muurschildering zijn, of een mozaïek kunstwerk. Zo interessant als je kan bedenken! We denken graag mee in het proces.

Visueel vergaderen

Tijdens een teambuildingsdag ben je volop creatief bezig. Om daar nog meer uit te halen, kan je aan de slag met een creatieve brainstorm. Een creatieve brainstorm is een leuke en effectieve manier om je team te laten samenwerken en nieuwe ideeën te bedenken.

De creatieve brainstorm bevat allerlei vernieuwde opdrachten die je aan het denken zetten. Denk bijvoorbeeld aan: Wat is het slechte idee ooit? Of teken jou beeld van dit bedrijf. De activiteit is onder begeleiding van een ervaren brainstormer die het uiterste eruit haalt. Naderhand kan al het gemaakte materiaal gedigitaliseerd worden. Dit kan dan gebruikt worden om de ideeën verder te ontwikkelen!

DJ

Om de dag compleet te maken volgt aan het eind van de dag een waanzinnig feest waar de voetjes van de vloer gaan!

Na een dag vol plezier en samenwerking is het tijd om lekker te ontspannen met elkaar. Onze energieke DJ zorgt voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans en gezelligheid. De DJ is een echte professional die weet hoe hij een feestje moet bouwen.

Heb je tijdens de teambuildingsdag meegedaan aan een dansactiviteit? Dan is dit het perfect moment om die danspassen eens te laten zien. Of hebben jullie samen een kunstwerk gemaakt? Dan is dit het moment voor de grote tentoonstelling! 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie teamdag, bedrijfsuitje, personeelsfeest of inspiratiedag?