KIDSFISSA

dé kinder-discoshow van Nederland.

Een super interactieve show waar kinderen zichzelf kunnen zijn en zich heerlijk kunnen uitleven op de leukste muziek. Tijdens KIDSFISSA worden de hits gedraaid door een ervaren DJ voor de doelgroep. De danseres activeert de kinderen voor de leukste dansmoves en leert ze zelfs een dansje aan. Dans, zing, spring en feest mee!

Volgens de DJ is een dag niet gedanst en gezongen een dag niet geleefd. Daarom mogen naast de Top40 hits, Flemming en Snollebollekes de grootste kinderhits niet ontbreken. Zoals Kinderen voor Kinderen, K3 maar ook de liedjes van het Junior Songfestival en minidisco hits.

Er mogen ook verzoekjes aangevraagd worden, hoe leuk is dat! En natuurlijk houdt de DJ rekening met het filteren van bepaalde teksten.

Door jarenlange ervaring weet de DJ wat hij moet doen om alle kinderen aan het dansen te krijgen. Gegarandeerd dat ook echt iedereen uiteindelijk staat te dansen. Zo staat de DJ achter zijn draaitafel en zo staat hij tussen het publiek, in de zaal, om er een feest van te maken.

Lekker luidkeels meezingen en vol energie springen op de lekkerste opzwepende hits en beats. Natuurlijk mag een echte dance battle niet ontbreken. Wie kan de tofste moves of het enthousiasts dansen? Meestal doen de DJ en danseres het één keer voor en misschien kunnen de papa’s, mama’s, opa’s of oma’s ook lekker mee doen. Tijdens één van de spelmomenten kunnen de kinderen ook nog leuke prijsjes winnen.

KIDSFISSA staat erom bekend de juiste muziek voor elk thema te draaien passend bij de doelgroep.

Een complete show met een toffe achtergrond, gekleurde discolampen, bellenblaasmachine, confetti, dat word gegarandeerd een echt feest!

Geschikt voor kinderevenementen, festivals, dorpsfeest, stadsfeest, campings, vakantieparken en scholen.

Ook kunnen wij de show helemaal in thema verzorgen. Mocht je een thema willen wat wij nog niet op onze site hebben staan, neem dan gerust contact met ons op. Om maat gemaakte shows is mooi werk voor een mooi resultaat.

Kidsdisco, kinderdisco, kidsdj, kinder-dj, sinterklaasdisco, sintdisco, pietendisco, danspiet, sinterklaas intocht, sinterklaas 2023. sint

KIDSFISSA  en de dansende Pieten is een super feestje tijdens de Sinterklaas intocht, Sinterklaasfeest op het werk of het Sinterklaasfeest voor de sportvereniging.

Kidsdisco, kinderdisco, kidsdj, kinder-dj, sinterklaasdisco, sintdisco, pietendisco, danspiet, sinterklaas intocht, sinterklaas 2023. sint
Kidsdisco, kinderdisco, kidsdj, kinder-dj, Kerstdisco, kerstfeestje, kerstgala, kerstfeest.

KIDSFISSA  en de rendieren gekte! is een super feestje voor het Kerstfeest op school of een winterevent.

Kidsdisco, kinderdisco, kidsdj, kinder-dj, Kerstdisco, kerstfeestje, kerstgala, kerstfeest.
Kidsdisco, kinderdisco, kindercarnaval, carnaval, kinderpolonaise, kidsdj, kinder-dj.

KIDSFISSA  Confetti Regen is een super feestje als kant en klaar programma tijdens de kindercarnaval in het dorp of de stad?
KIDSFISSA voorop in de polonaise!

Kidsdisco, kinderdisco, kindercarnaval, carnaval, kinderpolonaise, kidsdj, kinder-dj.

Kort overzicht voor de technische zaken

Optreden: Publiek en/of openbaar
Tijdsduur: 1 uur of 1,5 uur (anders in overleg)
Techniek: 
Inclusief geluidset tot 150 personen of de DJ plugt zijn eigen Pioneer set in middels XLR -r-l op de aanwezige techniek
Monitor bij de DJ
Personen: Ervaren kinder DJ en danseres
De show kan binnen of buiten worden gedraaid

Toffe achtergrond, DJ, danseres, bellenblaasmachine, confetti, weg te geven prijsjes.
(Heb je vanuit jouw organisatie of sponsor leuke “give aways” dan delen we die graag voor je uit)

TOFFE DISCO OP DE CAMPING?

KIDSFISSA Summer Vibes:
De DJ maakt samen met een danseres een feestje ervan die de kinderen activeert voor de leukste dansmoves. Dans, zing, spring en feest mee met de danseres!

KIDSFISSA Summer Vibes in zomer 2024 op jouw vakantiepark? 

Geïnteresseerd of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Stuur een mail naar info@tofevents.nl of bel 06-10582997
KIDSFISSA heeft ook een eigen website!