KIDSFISSA!

dé kinder-discoshow van Nederland.

Een super interactieve show waar kinderen zichzelf kunnen zijn. Tijdens de discoshow worden de leukste hits voor kinderen gedraaid door KIDSDJJOERI, de danseres activeert kinderen voor de leukste dansmoves. Dans, zing, spring en feest mee met de danseres!

Volgens KIDSDJJOERI is een dag niet gezongen een dag niet gefeest. Daarom mogen naast de Top40 hits, Flemming en Snollebollekes de grootste kinderhits niet ontbreken. Zoals Kinderen voor Kinderen, K3 maar ook de liedjes van het Junior Songfestival en minidisco hits.
De kinderen mogen ook verzoekjes aanvragen, hoe leuk is dat!
Natuurlijk houdt hij rekening met het filteren van bepaalde teksten.
Wanneer het een themafeest betreft zoals Carnaval of Sinterklaas dan heeft DJ Joeri de juiste muziek voor het juiste feest!

Sommige kennen KIDSDJJOERI ook van de Telekids Discoshow, Joeri is één van de vaste dj’s tijdens deze show.

Met zijn discoshow draait hij de leukste muziek voor elke doelgroep. Door de jarenlange ervaring weet Joeri wat hij moet doen om alle kinderen aan het dansen te krijgen, dus je kan erop rekenen dat ook echt iedereen uiteindelijk staat te dansen. Zo staat hij achter zijn DJ Booth en zo staat hij tussen het publiek in de zaal om er een feest van te maken.

Lekker luidkeels meezingen en vol energie springen op de lekkerste opzwepende hits en beats. Natuurlijk mag een echte dance battle niet ontbreken. Wie kan de tofste moves of het enthousiasts dansen? Meestal doet DJ Joeri het één keer voor en misschien kunnen de papa’s, mama’s, opa’s of oma’s ook lekker mee doen. En tijdens één van de spelmomenten kunnen de kinderen ook nog leuke prijsjes winnen.

Boek je KIDSFISSA voor de leukste muziek, disco vibes, dansende, springen en zingde kinderen.
Een complete show met een toffe achtergrond, gekleurde discolampen, bellenblaasmachine, confetti, dat word gegarandeerd een echt feest!

Geschikt voor kinderevenementen, festivals, campings, vakantieparken en scholen.

Tijdens Carnaval, Sinterklaas of Halloween dan is het reportoir en de aankleding aangepast.

KIDSFISSA
Toffe achtergrond, DJ Joeri, danseres, bellenblaasmachine, confetti, weg te geven prijsjes.
(Heb je vanuit jouw organsatie of sponsor leuke give-a-ways dan delen DJ Joeri en de danseres die graag voor je uit.)

DJ Booth en Pioneerset, graag aansluiten bij de techniek.
Een monitor bij DJ Booth is wel prettig.