Energieke warming-up en motivator bij sportevenementen


Energieke start van bijvoorbeeld een obstaclerun, sportdag of wedstrijd.

We verwelkomen deelnemers en motiveren/enthousiasmeren hen bij aanvang van het evenement.

 

Joeri verzorgt de energieke start van jouw evenement en verwelkomt hierbij de deelnemers, enthousiasmeert hen voor deelname, motiveert de ze om nog een extra ronde te maken of om nèt dat beetje extra te geven.
Ook kan Joeri het gehele event aan elkaar praten of het omroepen van sportieve en organisatorische mededelingen voor de deelnemers.
Het verzorgen van muziek tijdens het evenement behoort tot de mogelijkheden. De DJ draait in gewenste genre. Zo maakt u van uw evenement een onvergetelijke happening.

Holy Hill Obstacle Run Sittart

Joeri is een onmisbaar gezicht voor de Holy Hill Obstacle Run. Voor het tweede jaar op rij verzorgd hij de 'heat-ups'. Hij warmt onze runners op voordat ze van start gaan.
Joeri krijgt het hele veld aan het lachen, zingen, dansen en springen. Niemand begint aan de Holy Hill zonder een smile op zijn gezicht en adrenaline door zijn/haar adres nadat Joeri een knallende heat-up heeft verzorgd. Thanks Joeri.

Aldus Suzanne Maessen - Organistatie

Opening Champ Camp ABN-AMRO

Ik heb Joeri in 2018 voor het eerst ontmoet.
Voor ons evenement ChampCamp, een event waarbij 100 kids van 6-12 jaar samen met hun vader of moeder een interactief etmaal beleven bij hun favoriete voetbalclub, was ik op zoek naar extra entertainment.
Bart Boonstra, die de presentatie van ons event zou doen tipte van Joeri van Grol. Hij had Joeri een aantal keren aan het werk gezien en volgens hem was Joeri een topentertainer voor jong en oud.

En of hij dat is! Joeri werd meteen voor de leeuwen gegooid want alle deelnemers waren uitgenodigd voor de kampioenswedstrijd van Ajax en daarna moest het veld nog worden opgebouwd.
Op de omloop van het stadion heeft hij de groep ruim een uur geëntertaind met een creatieve warming-up op opzwepende muziek waar ook de ouders spontaan aan meededen. Iedereen was laaiend enthousiast.
Sindsdien is er geen ChampCamp meer zonder de dans warming-up van Joeri. Elke editie heeft hij weer een verrassende choreografie bedacht waar een voetbalelement in is verwerkt.

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Kortom, succes verzekerd

Annette Poot (organisator Champ Camp)
Directeur Pootentieel

Opening Vitesse G-Trofee

Een jaarlijkse voetbal toernooi voor mensen met een beperking op Papendal bij de Vitesse trainingsvelden. Georganiseerd door Vitesse Betrokken.

Heb je een sportevent op een basisschool? 

En wil je een heerlijke energieke presentator en muziek laten verzorgen?
MOVESATSCHOOL is de aangewezen partij om deze opdracht te verzorgen, psst je ziet dan ook Joeri 😉
Alleen met een andere pet op. Check dan www.movesatschool.nl