Onderwijs

Divers aanbod VO - MBO - HBO

Wij bieden een breed scala aan workshops en activiteiten voor het middelbaar onderwijs, MBO of hoger onderwijs. Deze workshops en activiteiten kunnen worden ingezet tijdens activiteit dagen, kennismakingsdagen, festivals of andere evenementen op school waar workshops nodig zijn.

Het onderwijs heeft onder andere als taak om leerlingen voor te bereiden op de arbeidsmarkt en op hun verdere leven. Dat betekent dat ze niet alleen kennis en vaardigheden moeten aanleren, maar ook dat ze hun creativiteit en talenten moeten ontwikkelen. De workshops van TOFEVENTS kunnen daarbij helpen!

Een breed aanbod aan workshops is belangrijk voor het onderwijs. Workshops bieden de leerlingen de kans om kennis te maken met verschillende onderwerpen en vaardigheden, die kunnen bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling.  Onze workshops bieden de leerlingen op een interactieve manier om vaardigheden en interesses te ontwikkelen. Bij ons leer je door te doen!

Ons aanbod kan worden ingezet om leerlingen te inspireren en te motiveren. De activiteiten kunnen gebruikt worden om leerlingen kennis te laten maken met nieuwe vaardigheden en interesses, het ontdekken van hun talenten of het toepassen van verdieping.


Aanbod

Het volledige aanbod is op maat te maken. De workshops en activiteiten kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de school en leerlingen. Ons aanbod:

 

CKV

Onze workshops en activiteiten kunnen ook worden ingezet
als onderdeel van de CKV vakken op het onderwijs.
Wij zorgen ervoor dat de leerlingen op een actieve
en creatieve manier kennis maken met verschillende kunst- en cultuurdisciplines.

CJP-pas

Ons aanbod kan worden ingezet via de
CJP pas van scholen.

Voor meer informatie check www.CJP-scholen.nl

Voor het basisonderwijs of BSO? 

Wil je workshops, dagprojecten, lessenseries of inval voor het basisonderwijs?
Kijk dan bij ons broertje MOVESATSCHOOL.