Events

Divers aanbod voor jouw evenement

Divers aanbod voor evenementen!

DJ, presentator, warming-up en een energieke opening voor jouw evenement.

TOFEVENTS: De perfecte partner voor jou evenement! Ben je op zoek naar een onvergetelijke opening of activiteit op jouw evenement? Zoek dan niet verder! Wij bieden divers aanbod voor jouw evenementen, met een energieke presentator/DJ, een spetterende opening, een actieve warming-up, KIDSDJ, KIDSFISSA en meer!

Ons team staat klaar om met jou een unieke en passende invulling te creëren voor jouw evenement. Met het diverse aanbod zoals creatieve workshops, spelactiviteiten, live-entertainment en kinderactiviteiten zijn wij breed inzetbaar. Ons aanbod is in te zetten voor onder andere dorpsfeesten, stadsfeesten, kermis, sportevenementen, koningsdag, feestdagen en meer!

Wij werken met een team van ervaren professionals die samen met jou de perfecte invulling voor jouw evenement creëren. Heb je een specifiek thema voor jouw evenement? We passen onze activiteiten aan op jouw wensen. Wij denken graag met je mee! Wij leveren alles op maat.

Opening
Een evenement kan niet beginnen zonder een knallende opening! Wij bieden een energieke presentator die het ijs breekt en de toon zet voor de rest van de avond. Hij zorgt voor een leuke opening die ook voorzien kan worden van een warming-up. Wij creëren een positieve sfeer waarin iedereen zich welkom voelt.

DJ Joeri
DJ Joeri: De sfeermaker voor elk feest! Van bruiloft tot bedrijfsfeest, van foute party tot après-ski, DJ Joeri draait de sterren van de hemel en zorgt voor een onvergetelijke avond. Hij weet precies hoe hij de sfeer moet creëren die past bij jou feest!

KIDSFISSA
KIDSFISSA is een interactieve discoshow voor kinderevenementen, festivals, dorpsfeesten, stadsfeesten, campings, vakantieparken en scholen. Met KIDSFISSA kunnen kinderen zichzelf zijn en zich heerlijk uitleven op de leukste muziek.

Waarom TOFEVENTS?:

  • Ervaring: TOFEVENTS heeft al jarenlange ervaring in het openen en activeren van succesvolle evenementen
  • Kwaliteit: We werken met professionele DJ’s en entertainers
  • Flexibiliteit: Wij denken graag met je mee en passen ons aanbod aan jouw wensen aan
  • Betrouwbaarheid: Je kunt erop rekenen dat wij jou evenement naar een hoger niveau tillen!