KIDS DISCO!!!!

Een leuke interactieve kinderdisco met KIDS DJ JOERI voor elke doelgroep op locatie door heel Nederland!

 

Joeri presenteert het gewenste feest en draait de leukste muziek voor de gekozen doelgroep.
En reken maar dat er gedanst wordt. Joeri laat de kinderen luid meezingen en iedereen vol energie springen op de lekkerste opzwepende beats.
Met de dance battle of tijdens een van de spelmomenten kunnen de kinderen leuke prijsjes winnen.

Voor elke leeftijdscategorie is er een prachtig repertoire.

Joeri past zijn presentatie en muziekkeuze aan de leeftijd van de kinderen aan. Van de minidisco hits en Kinderen voor Kinderen tot aan de top40 hits, van Snelle en Flemming tot de leukste feestmuziek, van links naar rechts.
Joeri weet feilloos te schakelen.
Uiteraard houdt hij rekening met het filteren van bijzondere woorden.

Een Kidsdisco op de camping of vakantiepark, bij een festival, tijdens de Sinterklaas intocht, een feest voor de hele school of per bouw, het afscheidsfeest van groep 8, een dorpsfeest, kermis of verenigings-/clubfeest.
Overal is het een feest met KIDSDJJOERI.

We hebben toffe prijsjes en leuke ‘give aways’.
Heb je als opdrachtgever leuke goodies, dan delen we die ook graag voor je uit.

Mocht er een jarige aanwezig zijn vindt KIDS DJ JOERI het heel leuk wanneer hij deze info heeft zodat we de jarige in de belangstelling kunnen zetten. De jarige krijgt een feesthoed op en zingen maar!

Wij zorgen voor leuke muziek, disco vibes, dansende en zingende kinderen.
Voorzien het feest van geluidsapparatuur en disco lampen.

EVENEMENTEN

Organiseer je een evenement, stads of dorpsfeest of een festival en ben je op zoek naar een Kinderdisco? KIDS DJ JOERI zorgt ervoor dat alle kinderen staan te genieten op jouw event. Uiteraard kan KIDS DJ JOERI zijn Pioneer DJ set inpluggen bij de geluidstechnicus van jouw event.

SCHOLEN

Aansluitend bij een van de vele feestelijkheden in het jaar zoals: start schooljaar, Kinderboekenweek, Halloween, Sint, Kerst, Carnaval, Pasen, Lentefeest, eindejaarsfeest, zomerfeest, afscheid groep 8, afscheid directeur/leerkracht, opening van nieuwbouw school, of het schoolplein etc. Hoe tof is een klassenfeest?

CAMPINGS/VERENIGINGEN

Het is FEEST op de camping voor alle kinderen. Starten met een minidisco voor de jongste kinderen en dan opbouwen voor de oudste aanwezige kinderen, alles is mogelijk. Een dance battle komt er zeker, ouders worden ook uitgenodigd om samen met hun oogappels te stralen op de dansvloer. KIDS DJ JOERI neemt met zijn enthousiasme iedereen mee in een positieve vibe.