Energieke dansende opening!

Een korte energieke dans met alle deelnemers van bijvoorbeeld jouw sport evenement.

Opening Champ Camp Ajax Amsterdam

Ik heb Joeri in 2018 voor het eerst ontmoet.
Voor ons evenement ChampCamp, een event waarbij 100 kids van 6-12 jaar samen met hun vader of moeder een interactief etmaal beleven bij hun favoriete voetbalclub, was ik op zoek naar extra entertainment.
Bart Boonstra, die de presentatie van ons event zou doen tipte van Joeri van Grol. Hij had Joeri een aantal keren aan het werk gezien en volgens hem was Joeri een topentertainer voor jong en oud.

En of hij dat is! Joeri werd meteen voor de leeuwen gegooid want alle deelnemers waren uitgenodigd voor de kampioenswedstrijd van Ajax en daarna moest het veld nog worden opgebouwd.
Op de omloop van het stadion heeft hij de groep ruim een uur ge├źntertaind met een creatieve warming-up op opzwepende muziek waar ook de ouders spontaan aan meededen. Iedereen was laaiend enthousiast.
Sindsdien is er geen ChampCamp meer zonder de dans warming-up van Joeri. Elke editie heeft hij weer een verrassende choreografie bedacht waar een voetbalelement in is verwerkt.

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Kortom, succes verzekerd

Annette Poot (organisator Champ Camp)
Directeur Pootentieel

Energieke opening voor een sportevent voor volwassenen, trainingsdag of evenement voor bedrijven? Kijk hier voor meer info: DANCEATWORK